Neden Biz ?

Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde okuyan öğrenciler diğer liselerdeki öğrenciler gibi tüm kültür derslerini en iyi şekilde okulumuzda da almaktadırlar. Bunun yanısıra meslek bilgisi derslerini de alırlar.
       Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin bölümlerinden mezun olanlar, TEKNİSYEN ünvanı ile istihdam edilirler.
       Meslekî ve Teknik ortaöğretim kurumlarını bitirenlere İŞ YERİ AÇMA BELGESİ verilir.
       Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinden mezun olanlar, Yükseköğretim Kurumlarına Sınavına(YKS) katılma hakkına sahiptirler. Yüksek öğretime devam etmeyenlerin iş bulmaları ve mesleklerinde ilerlemeleri de kolay olmaktadır.
       Meslekî ve Teknik öğretim yapan okullarda eğitim görenler okul ve işyerlerinde iş eğitimi almış olmaları sebebiyle mesleğe yatkın olurlar ve meslek değiştirmek istemeleri halinde yeni mesleğe çok kısa zamanda intibak edebilirler.

OKUL BİLGİLERİ

Vizyonumuz:

Türkiye'nin en iyi mesleki eğitim veren lisesi olmak.

Misyonumuz:

Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, çalışkan, bilgi ve birikimlerini insanlık yararına kullanabilen, yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip edip faydalanabilen, girişimci, mesleki yeterliliğe sahip, hizmet ruhunu benimsemiş, vatanına ve bayrağına sahip çıkan bireyler yetiştiren kurum olmaktır.

Okul Program Türümüz:

Anadolu Meslek Programı

Eğitim Öğretim Şekli:

Normal Öğretim

Öğrenci Türü:

Karma Eğitim

Okula kayıt koşulları, kayıt için gerekli belgeler:

Kayıt sistemden otomatik olarak yapılmaktadır.

Tanıtım, Rehberlik veya Yönlendirme için iletişim:

Telefon - 0 376 213 12 66
 WEB - http://skkmtal.meb.k12.tr
 Adres - Yeni Mh. Ali İnandık Cad. Bağlar Sk. No1 ÇANKIRI

Ulaşım İmkanları:

Yerleşim Yeri -
 Adres - Yeni Mh. Ali İnandık Cad. Bağlar Sk. No1 ÇANKIRI
 İl/İlçe Merkezine Uzaklık: Okulumuz İl Merkezinde bulunmaktadır.

ANADOLU MESLEK PROGRAMIMIZDA

Adalet Alanı

Bilişim Teknolojileri Alanı

Büro Yönetimi ve Sekreterlik Alanı

Muhasebe ve Finansman Alanı

Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı

olarak 5 alanda ve alanlara bağlı dallarda öğretim devam etmektedir.

Yayın: 18.04.2022 - Güncelleme: 29.12.2023 09:28 - Görüntülenme: 170