May

Okulumuz Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 12. sınıf öğrencilerimiz Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nda bulunan Büro Yönetimi alanını ziyaret ettiler. Ziyaretin gerçekleşmesinde  emeği geçen öğretmenlerimize ve misafirperverlikleri icin  Meslek Yüksek Okulu hocalarımıza  çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda yapılan sınıflar arası voleybol turnuvasında;

1. 9-B

2. 10-A

3. 9-E

olmuştur.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizden Yiğit Arslan Gençler Kurash Türkiye Şampiyonasında Türkiye 1. si olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz kooperatifçilik Kulübü tarafından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma programı gerçekleştirildi. Programda emeği geçen başta Kulüb öğretmenlerimize ve Okulumuz öğrencilerine teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuz 12D sınıfı öğrencilerimiz ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde yer alan 5 saatlik Sosyal Sorumluluk çalışmalarını okulumuzun çevresini düzenlenmesine katkı yaparak gerçekleştirdiler. Sınıf öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart Istiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu anma haftası kapsamında, ilimizde geleneksel olarak düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okumada yarışmasında liseler kategorisinde Okulumuzun 12/C sınıfı öğrencisi Alpaslan Bekir Serden ŞENGAN il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

4 8 Mart 2024 tarihleri arasında Nevşehirde yapılan Okullararası Gençler A-B Türkiye Halter Finallerinde okulumuz öğrencisi Hacer Dilan ÇELİK +87 kiloda Türkiye 3.sü olmuştur

Mrt

Çankırı Emniyet Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme ve Bomba İmha Ekibi tarafından Adalet Alanı öğrencilerine derslerinin içeriğini yansıtan canlandırmalarla anlatım gerçekleşmiştir.Öğrencilerimizin bu eğitimden çok etkilendikleri ders içerikleriyle bağdaştırıp öğrenmelerini kalıcı hale getirdiklerini dile getirdiler.Bu konuda Çankırı Emniyet Müdürlüğüne okulumuz adına teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Mrt

Karabük Üniversitesi tarafından düzenlenen toplumun sosyal yapısına faydalı modeller üretmek misyonuyla bir ilk olma özelliği taşıyan SosyalFEST etkinliğinde "Biyobozunur Fidan Tüpü" projesi ile okulumuz Türkiye 3. sü olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Vergi Haftası Dolayısıyla okulumuz muhasebe ve finansman alanı öğrencilerimiz ilimiz defterdarlık Müdürlüğünde bulunan vergi dairesini ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldılar. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Şbt

Kariyer günlerimiz devam ediyor. Okulumuz Adalet alanı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü ENER okulumuzda bir araya geldiler. Sayın başsavcımız mesleği ve adliye çalışmaları hakkinda öğrencilerimize bilgi verdi. Ögrencilerimize kitap okumaları ve bir hedef belirlemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Soru cevap şeklinde devam eden buluşmada faydalı paylaşımlar oldu. Sayın Başsavcimza davetimize icabet ettikleri için çok teşekkür ederiz. Organizasyonda emeği geçen Adalet alanı şefimize ayrıca teşekkür ederiz.

Şbt

Çankırı Valisi Sayın M. Fırat TAŞOLAR okulumuzu ziyaret etti. Ziyaretlerinde, Sayın Valimize Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk ve Şube Müdürü Muhsin Cesur eşlik etti. Valimiz okulumuz bünyesinde gerçekleştirilen sosyal ve akademik çalışmalarla ilgili bilgi aldılar ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize de kariyerleri hakkında tavsiyelerde bulundular.

Şbt

Okulumuzda 2023 2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem okul zümre başkanlarımızla müdahale, önleme ve yönlendirme komisyonu toplantısı ile birlikte okul zümre başkanları toplantısı gerçekleştirildi.