Şbt

Kariyer günlerimiz devam ediyor. Okulumuz Adalet alanı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü ENER okulumuzda bir araya geldiler. Sayın başsavcımız mesleği ve adliye çalışmaları hakkinda öğrencilerimize bilgi verdi. Ögrencilerimize kitap okumaları ve bir hedef belirlemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Soru cevap şeklinde devam eden buluşmada faydalı paylaşımlar oldu. Sayın Başsavcimza davetimize icabet ettikleri için çok teşekkür ederiz. Organizasyonda emeği geçen Adalet alanı şefimize ayrıca teşekkür ederiz.

Şbt

Çankırı Valisi Sayın M. Fırat TAŞOLAR okulumuzu ziyaret etti. Ziyaretlerinde, Sayın Valimize Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk ve Şube Müdürü Muhsin Cesur eşlik etti. Valimiz okulumuz bünyesinde gerçekleştirilen sosyal ve akademik çalışmalarla ilgili bilgi aldılar ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize de kariyerleri hakkında tavsiyelerde bulundular.

Şbt

Okulumuzda 2023 2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem okul zümre başkanlarımızla müdahale, önleme ve yönlendirme komisyonu toplantısı ile birlikte okul zümre başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda spor, kermes ve geleneksel oyunlar etkinlikleri düzenlenmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında Okulumuz Adalet alanı öğrencileri tarafından sergi hazırlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında Okulumuz yiyecek ve içecek hizmetleri alanı öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu çorba tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ikram edildi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencileri arasında dönem sonu etkinlikleri kapsamında online bilgi yarışması düzenlenmiştir. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Ilimiz Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu sekizinci sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Alan şeflerimiz tarafından okulumuzdaki alanlar hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

Ara

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma, Çocuk Esirgeme Kulübümüz tarafından kök değerlerimizden olan  “ Dostluk “ kök değerimizi geliştirmek, kuvvetlendirmek için Korgun ilçemizde bulunan Korgun Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde bulunan çocuklar ziyaret edildi.

Okul Müdürü Hasan KOCAOĞLU, Öğretmenler; Ayşe YÜZER, Şerife ÇELİK ve Kalender ŞİMŞEK ile birlikte okulumuz Adalet Alanı 11 /E sınıfı öğrencilerin katıldığı ziyarette öğrencilerle eğlenceli vakit geçirildi.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Şehit Korhan Kuruçay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanı öğrencileri, yoğunlaştırılmış eğitimlerinin stajlarını da yaptıkları Antalya Belek’ de faaliyetlerini sürdüren Cornelilia Diamond Resort Otelinin baş aşçısı Mustafa Ünal AYTUMUR ve ekip arkadaşları; Önder AKÇAY ve Alpay KARACADAL ile okulumuzda bir araya geldiler. Cornellia Diamond Resort Otelinin genel tanıtımı yapıldıktan sonra ilgili otelin staj programı ve staj imkanlar hakkında öğrencilere bilgiler verildi.

Öğrencilere yiyecek ve içecek hizmetleri (aşçılık) alanının geleceği hakkında bilgilendirmeler yapıldıktan sonra soru-cevapla bölümü ile buluşma sonlandırıldı.

Kas

Okulumuzda 25.11.2023 Cumartesi okul aile birliği ve veli toplantısı yapılmıştır.

Kas

Ekrem ŞAHİN, Cengiz UĞUR ve İsa ALTUN okulumuzu  ziyaret etmişlerdir. Gençlik ve Spor İl Müdürlügü tarafından okulumuza spor malzemeleri ve bahçemize basketbol potası hediye etmişlerdir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenlerimiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemekte okulumuzdan emekli olan öğretmenlerimiz de yer aldı. Okul müdürümüz Hasan KOCAOĞLU tarafından kendinelerine plaket takdim edildi. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, meslek hayatında başarılar dileriz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese de teşekkür ederiz.