Kas

Okulumuzda 25.11.2023 Cumartesi günü saat 12.00'de okul aile birliği ve veli toplantısı yapılacaktır.

Kas

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanlığı tarafından 04---05 Kasım 2023 tarihleri arasında Ankara ‘ da düzenlenen KURAŞ Türkiye Şampiyonasında İlimiz adına katılan okulumuz Şehit Korhan Kuruçay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı öğrencilerinden; Yiğit ASLAN 90 kiloda Türkiye ikincisi, Berat SEVİNDİK 60 kilo da Türkiye üçüncüsü olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Çankırı Karatekin Üniversitesi Ilgaz Turizm Yüksekokulu Öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Yakup Öztürk ve Dr. Öğrt. Üyesi Gönül Göker, okulumuz Yiyecek-İçecek Hizmetleri alanı öğrencilerine, Türk mutfağı tarihi ve Yükseköğretimde turizm alanları ile iş bulma imkanları konularında seminer verdiler.

Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetin 100. Yılı Okulumuzda Coşku İle Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeni ile  23 -29 Ekim tarihleri arasında okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Yapılan etkinlikler;

-Öğrencilerimiz arasında “ Cumhuriyetin Kazanımları” konulu kompozisyon yarışması yapıldı. Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

-Öğrencilerimiz “100. Yıl  Bisiklet Turuna “ katıldı.

-Okulumuzda  Çankırı Terörle Mücadele Kahramanları Derneğinin katılımı ile program yapıldı.

-Okulumuz Tarih Öğretmeni tarafından öğrencilerimize “ Cumhuriyet “ semineri verildi.

-Kütüphanecilik kulübümüz tarafından 29 Ekim Pazar günü okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile program yapıldı.

-1. Kat koridoru süslendi, kitap sergisi açıldı.

-Sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. 1. Takıma madalyaları verildi.

Ekm

Okulumuzdan 1976 yılında mezun olmuş 6-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Arif YÜKSEL ile okulumuzda bir araya geldiler. Hasret gideren  mezunlar hatıra fotoğraf çektirdikten sonra programlarına devam etmek üzere okulumuzdan ayrıldılar.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları kapsamında okulumuzda düzenlenen futbol turnuvası tüm hızıyla devam ediyor

Ekm

Okulumuzun Adalet alanı öğretmen ve öğrencilerimizin girişimleri ile düzenlenen mini okul kermesine katkı veren tüm okul yöneticilerine,öğretmenlerine ve özellikle öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Çankırı Müftülüğü personelinin katılımı ile Okulumuzun spor salonunda Mevlidi Nebi haftası kapsamında program yapildi. Programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen Çankiri il Müftülügü çalişanlarina ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Öğretmenlerimizle kahvaltı etkinliği gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.